Extended

Tar over etter nybilgarantien

GOSafe Extended er en garanti som tar over når nybilgarantien din går ut. Forlenger tryggheten i flere år til.

GARANTIPRODUKT: GOSafe Extended
PREMIUM MÅLGRUPPE: Nesten alle bensin-, diesel-, el- og hybridbiler.
EGENANDEL: 0,-
TEGNINGSBAR: Når du kjøper biler med minst 6 måneders gjenværende fabrikkgaranti.
MAKS. VARIGHET: Garantien opphører automatisk når kjøretøyet fyller 5 år eller har passerte 12 000 mil. Se garantisertifikatet ditt for gyldighet.
VILKÅR: Vær oppmerksom på at dette er en samlet beskrivelse av garantiproduktet. Du kan også laste ned den nyeste versjonen av vilkårene på denne siden.

Last ned vilkår

Vedlikehold

For at garantien skal være gyldig må kjøretøyet være vedlikeholdt og vedlikeholdes i henhold til produsentens forskrifter. I perioden garantien er gyldig skal service og eventuelle garantireparasjoner utføres av selgende foretak eller verksted anvist av Fragus. Alt vedlikehold skal være utført av faglig kvalifisert personell, og skal uten unntak dokumenteres i kjøretøyets originale servicebok, som på forespørsel fra Fragus skal kunne fremvises ved en eventuell skade. Garantien omfatter ikke skader som er oppstått på grunn av bruk av komponenter som avviker fra kjøretøyets seriemessige utførelse. Deler som kan forventes å bli slitt som en del av kjøretøyets normale funksjon dekkes ikke av garantien.