Basic

Utvidet motorgaranti med ekstra sikkerhet

GOSafe Basic er en garanti som til en lav kostnad dekker de viktigste og dyreste drivlinjekomponentene i bilen. Garantien inkluderer motor, girkasse, ABS-system, styring osv. Kan brukes på nesten alle biler til de fyller 20 år. GOSafe Basic er en rimelig garanti som gir kunder med eldre biler merverdi.

GARANTIPRODUKT: GOSafe Basic.
FORDON SOM KAN TEGNES: GOSafe Basic kan tegnes på bensin, diesel- og hybridbiler.
EGENANDEL: Det trekkes ingen egenandel ved skade. Reparasjonstak på 25 000 NOK inkl. mva.
MAKS GYLDIGHETSTID: Se garantibeviset for varighet. Oppgraderingsmuligheter kan finnes, snakk med selger for mer informasjon. Garantien opphører automatisk når kjøretøyet er 20 år eller har passert 25 000 mil.
VILKÅR: Vær oppmerksom på at dette er en samlet beskrivelse av garantiproduktet. Fullstendige vilkår sendes sammen med garantisertifikatet. Du kan også laste ned vilkårene på denne siden.

Last ned vilkår

Vedlikehold

For at garantien skal være gyldig må kjøretøyet være vedlikeholdt og vedlikeholdes i henhold til produsentens forskrifter. I perioden garantien er gyldig skal service og eventuelle garantireparasjoner utføres av selgende foretak eller verksted anvist av Fragus. Alt vedlikehold skal være utført av faglig kvalifisert personell, og skal uten unntak dokumenteres i kjøretøyets originale servicebok, som på forespørsel fra Fragus skal kunne fremvises ved en eventuell skade. Garantien omfatter ikke skader som er oppstått på grunn av bruk av komponenter som avviker fra kjøretøyets seriemessige utførelse. Deler som kan forventes å bli slitt som en del av kjøretøyets normale funksjon dekkes ikke av garantien.